STRATEGI & PLANERING

elitpr.se / strategi & planering

STRATEGI & PLANERING ÄR KANSKE DEN VIKTIGASTE DELEN AV VÅR KREATIVA PROCESS

Här lämnas inget åt slumpen. Vi börjar med att kartlägga var vi är idag och vart vi ska. Hur vi kommer dit samt när vi ska vara där. 


Målet med Strategi & Planering är att kartlägga hur vi ska nå målet. För att kunna göra det rätt måste vi först förstå var vi är idag. Detta är en grundlig genomgång som resulterar i ett styrdokument som ligger till grund för vårt fortsatta arbete och påbörjar den kreativa processen som tar oss hela vägen till målet. 

1. STRATEGI & PLANERING

Resulterar i ett styrdokument 

2. BRANDING & KOMMUNIKATION

Webbdesign / Branding / Analys

3. TEST & UPPFÖLJNING

För att behålla försprånget 

DIN PARTNER

www.elitpr.se

Om ditt projekt 


Ditt projekt är det viktigaste vi har. Det är i denna process som vi skiljer oss från andra byråer. När vi går in i ett nytt projekt är det med all kraft och på motsvarande sätt som om det skulle vara vårt eget företag. 

Ditt företag eller ditt varumärke blir något vi lever med under den tiden. Vi kommer att förstå egenskaperna och skapa förutsättningarna för att ta nästa steg. 

Projektets unika egenskaper


Alla projekt är unika. Alla varumärke och människorna bakom är unika. Därför är strategi & planeringsfasen kanske den viktigaste delen i hela processen.  

När vi kommit dit att vi förstår projektets unika egenskaper och människorna bakom är det dags att ta på handskarna gå in i ringen och knocka konkurrenterna. Det är i den process vi skapar mirakel.

Återkoppling under projektet


I alla projekt stora som små är samspelet viktigt. Vi involverar dig som klient med regelbundenhet så att du aldrig känner dig utanför eller undrar hur långt vi har kommit. Besluten fattas löpande och under lång tid vilket gör att vi har en god relation och löpande återkoppling.


Tidslinjer för när vi ska vara vart styrs av styrdokumentet och det är något som vi inte tar lätt på. Skulle vi av någon anledning inte kunna följa det så flaggas det upp för dig som klient i god tid.

  • Ditt projekt är det viktigaste vi har
  • Vi lär oss projektets unika egenskaper
  • Självklart arbetar vi med återkoppling enligt önskemål

ELIT PR Byrå är din partner för att komma i mål 

Copyright © All Rights Reserved 2020 by ELIT PRELIT PR Byrå AB 

Nordenskiöldsgatan 24

211 19 Malmö

Sverige

www.elitpr.se

info@elitpr.se

Tel: 0707 - 20 42 19


Medlem i Svenska PR Företagen


Denna webbsida använder cookies för att fungera korrekt och ge dig bästa upplevelsen. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

Acceptera